Žiadosť o post GM/EM
5 posters
Strana 1 z 1
Žiadosť o post GM/EM
Ahoj,
Jméno : Jakub
Věk : 17
Pohlaví : Muž
Zkušenost : Bol som na viacerých serveroch či už GM alebo EM napr Oxidius(Head GM lvl 4),Unholy-Magic(lvl 4), Posterus(lvl3),Gigafun(ale u MightandMagic.cz) apod... Ovládam všetky príkazy aj na eventy.Mal som vlastný CS 1.6 portál aj servere takže viem robyť s webom (PHP,CSS,HTML/XHTML) ,som rozumný človek a spravodlivý.Viem pracovať v FTP apod databázach...
Jak dlouho hraju wow : 4 roky
Povaha : Priateľsky,Spravodlivý,Zábavný,Trpezlivý.Tak ľahko sa nenechám rozčúliť.
Jakou dobu denně, můžu věnovat svůj čas serveru : 4-24 hodin (Niesom žiadny závislák ale keď mám rozrobenú prácu tak idem až do konca)
Proč se chci stát GM/EM: Chcem pracovať u vás vo vašom teame.Baví ma to a chcem pomáhať hráčom , rád pomáham .....Post GM ma baví ale aj zároveň Eventér.Chcem spríjemniť a zlepšiť tento server a aby tu hralo viacej ľudí.
Kontakty:
Mail : skipinek@gmail.com
Najviac uprednostňujem email ale keby dačo tak budem aj na skype aj na icq.
Dúfam že sa správne rozhodnete
Jméno : Jakub
Věk : 17
Zkušenost : Bol som na viacerých serveroch či už GM alebo EM napr Oxidius(Head GM lvl 4),Unholy-Magic(lvl 4), Posterus(lvl3),Gigafun(ale u MightandMagic.cz) apod... Ovládam všetky príkazy aj na eventy.Mal som vlastný CS 1.6 portál aj servere takže viem robyť s webom (PHP,CSS,HTML/XHTML) ,som rozumný človek a spravodlivý.Viem pracovať v FTP apod databázach...
Jak dlouho hraju wow : 4 roky
Povaha : Priateľsky,Spravodlivý,Zábavný,Trpezlivý.Tak ľahko sa nenechám rozčúliť.
Jakou dobu denně, můžu věnovat svůj čas serveru : 4-24 hodin (Niesom žiadny závislák ale keď mám rozrobenú prácu tak idem až do konca)
Proč se chci stát GM/EM: Chcem pracovať u vás vo vašom teame.Baví ma to a chcem pomáhať hráčom , rád pomáham .....Post GM ma baví ale aj zároveň Eventér.Chcem spríjemniť a zlepšiť tento server a aby tu hralo viacej ľudí.
Kontakty:
Mail : skipinek@gmail.com
Najviac uprednostňujem email ale keby dačo tak budem aj na skype aj na icq.
Dúfam že sa správne rozhodnete
smoki- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Žiadosť o post GM/EM
víš co je divný ze jsem toto nasel na netu a + k tomu na onyxiusu ggf posterus na vsech techto serverech si gm nebyl a ted si jen vymyslis jmena gm co tam byly a z for serveru sezenes screeny gm proste FAKE neni clovek co by byl gm zaroven na ggf a onyxius
HikyFE(E)T- Poèet pøíspìvkù : 2
RE: Žiadosť o post GM/EM
Jasne, jasne.Takže po 1. na posterusi som bol GM ale skončil server ! Boli 2 servere wotlk.posterus.cz a tbc.posterus.cz ale ten tbc skončil ! Oxidius beží na wotlk, tam som bol Head GM a odtiaľ som odišiel pretože to stále padalo a málo ludí.Ten unholy magic tam som bol tiež GM ale tiež to padalo a málo ľudíí inak celkom fajn shop....Si myslíš že keď je niekto bývalí GM tak ostane na webe ? Si na omyle chlapče, sa tu nehraj na hrdinu zase...
//Edit : A kebyže si si všimol tak Mightandmagic.cz projekt skončil skrachovalo to ! A nový majiteľ si založil Projekt-nemesis.cz kde si urobil tieto servere a aj nový GM team tak sa tu nerozkrikuj po mne....
//Edit : A kebyže si si všimol tak Mightandmagic.cz projekt skončil skrachovalo to ! A nový majiteľ si založil Projekt-nemesis.cz kde si urobil tieto servere a aj nový GM team tak sa tu nerozkrikuj po mne....
RE: Žiadosť o post GM/EM
Podľa mňa by som sa vám zišiel hrám na tomto servere a ako vidím tak tam je poriadny chaos.Napr. bol som tam dosť dlho a videl som že GM tam veľa online niesu a tie eventy, hm event 7v7 napr. bol dnes a ako freezol server Numb ani neprišiel na server dokončiť ten event.Včera večer prišiel zase bol tam 30 min online už mohol byť event,a nakoniec povedal že dnes event nebude pretože ide s práce niečo takého.Tak neviem prečo chcel byť EM keď vedel že chodí do práce a nebude dostatok času venovať serveru. Neviem čo mohol také dôležité robyť na servere eventér keď nerobí event.Takmer každého keď sa opýtam že či je Numb dobrý eventér apod. veci tak v tomto ho nepodporujú dokonca nemenovaná osoba o ňom povedala že je zbabelec apod... Takže chcel by som urobiť každý deň min. 3 eventy zo súhlasom Gomiho ak ma vezme a keby som bol In-Game tak by som vám pomohl napr pridať do vendorov veci ktoré chýbajú apod.. Videl som dosť nedostatkov čo sa týka vendorov.A ešte ohľadom toho EM tak mám dosť nápadov na eventy.Chcem zlepšiť hráčom ich hranie a nech sa servere rozjede ešte viac ako doteraz.Pretože som si všimol že za 1.)Na server nechodia GM ( niekedy prídu ale to nestačí) - týmto nechávajú server svojmu osudu napr. čo sa týka hackerov tak tých som videl dosť a to mi stačilo.
2.)Hráči sa nudia a jediné čo robia je arénky (2v2) a to je chyba že len 2v2, chcem 3v3 uskutočniť prostredníctvom Eventov (1v1, 5v5....)
Mám toho ešte veľa v hlave ale nebudem tu písať zbytočne litánie
Numb: Ja si aj tak chcem počkať na vyjadrenie Gomiho
2.)Hráči sa nudia a jediné čo robia je arénky (2v2) a to je chyba že len 2v2, chcem 3v3 uskutočniť prostredníctvom Eventov (1v1, 5v5....)
Mám toho ešte veľa v hlave ale nebudem tu písať zbytočne litánie
Numb: Ja si aj tak chcem počkať na vyjadrenie Gomiho
numb
a na servry som som online dene tak 6-7 hodin som invisible a kontrolujem si vas eventer je hezounkaa a ked sa ti nepaci ze chodim do prace tak mi posielaj peniaze na ucet 400 eur a ja budem na wow 18 hodin a budem eventit stale inac niesom eventer asi vsetko k tomu a sme full treba to pochopit akoze nic proti tebe robim po 10 eventov aspon sa snazim aj ked nemusim a ked aj do toho ripete nemusim eventovat a budem len riesit problemi
Numberko- Poèet pøíspìvkù : 17
lifewow fun 200
Jméno : Lukáš
Věk : 16
Zkušenost : byl sem gm prez 4 roky, prikazy znam dobre ale dlouho sem uz nebyl nikde GM tak trochu zapominam ale neni problem se doucit delal sem na 4 serverech, eventera dohled na hrace skousel sem i DB ale to me moc neslo a moc me to nebavi s ni pracovat lepsi pomahat ve hre.
Jak dlouho hraju wow : 5 let.
Povaha : pratelsky , privetivi , rozvazny , jen tak snadno se nenacham prevest
Jakou dobu denně, můžu věnovat svůj čas serveru : 5-18h nejsem nijak zavisli ale ted o prazkach mam cas jinak to je kolem tech cca tech 5h hodin kdyz mam praci tak ji chci dodelat.
Proč se chci stát GM/EM: chtel bych ozivit realm lifewow fun 200 koukal jsem ze neni dodelany byla by skoda ho nedodelat ale abych to dodelal potreboval bych nejakou pomoc sam bych to nezvladl, bavi me delat GM kdyz pomaham hracum a maj s toho radost ja dobry pocit, spijemnit zabavu bych chtel hlavne taky.
Kontakty:
Mail : tetranot@seznam.cz
informace jak bych to chtel vylepsit a ozivit bych vam dal na skypu nebo icq ale skype lepsi
dekuji vam kdyz me zvolite prosim nejakou odpoved.
mejte se zatim napisanou
Věk : 16
Zkušenost : byl sem gm prez 4 roky, prikazy znam dobre ale dlouho sem uz nebyl nikde GM tak trochu zapominam ale neni problem se doucit delal sem na 4 serverech, eventera dohled na hrace skousel sem i DB ale to me moc neslo a moc me to nebavi s ni pracovat lepsi pomahat ve hre.
Jak dlouho hraju wow : 5 let.
Povaha : pratelsky , privetivi , rozvazny , jen tak snadno se nenacham prevest
Jakou dobu denně, můžu věnovat svůj čas serveru : 5-18h nejsem nijak zavisli ale ted o prazkach mam cas jinak to je kolem tech cca tech 5h hodin kdyz mam praci tak ji chci dodelat.
Proč se chci stát GM/EM: chtel bych ozivit realm lifewow fun 200 koukal jsem ze neni dodelany byla by skoda ho nedodelat ale abych to dodelal potreboval bych nejakou pomoc sam bych to nezvladl, bavi me delat GM kdyz pomaham hracum a maj s toho radost ja dobry pocit, spijemnit zabavu bych chtel hlavne taky.
Kontakty:
Mail : tetranot@seznam.cz
informace jak bych to chtel vylepsit a ozivit bych vam dal na skypu nebo icq ale skype lepsi
dekuji vam kdyz me zvolite prosim nejakou odpoved.
mejte se zatim napisanou
temple- Poèet pøíspìvkù : 2
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: