asi tie naj
4 posters
Strana 1 z 1
asi tie naj
Saman : Light shieald – Monstruozny dmg
Talent na heal – Ma to healit ale nie po 1k za kazdy udek ked mu kleste na 30% hp saman
s resilkov a resto talentmi je neporazitelny.
WTF – dmg az 10k
Priest : Trinket na bublinku je bugnuty
Druid : V spojeni z meta soketom a talentom na heal za uder a talentom na energiu 100% redukcia na 30 min
si doplna HP velmi vela tiez bugnute najlepsie by bolo odstranit ten metac 12 defence + chance heal
Talent na heal – Ma to healit ale nie po 1k za kazdy udek ked mu kleste na 30% hp saman
s resilkov a resto talentmi je neporazitelny.
WTF – dmg az 10k
Priest : Trinket na bublinku je bugnuty
Druid : V spojeni z meta soketom a talentom na heal za uder a talentom na energiu 100% redukcia na 30 min
si doplna HP velmi vela tiez bugnute najlepsie by bolo odstranit ten metac 12 defence + chance heal
NuMb- Poèet pøíspìvkù : 8
Shrnutí.
Zdravím,Tak ty bugyco jsem skousel já,skombiuju s tema vasema myslím ze toho bude celkem dost pro noveho developera.
Shaman:
-Bugle Wf(velke dmg)
-Gugle fistky(velke dmg)
-light shield(velke dmg)
-talent na heal
Druid:
-gugla forma(mega armor)
-Kdyz de proti warriorovy nebo rogunovy resne se mu spell bonus.(bonus healing + bonus danage)
-bugly mata socket defenze rat + chain heal (dava velke healy a v hroznem intervalu za sebou az 1k.Neporazitelny)
Rogun:
- Strasne protuji illidanky(velke dmg)
- Kdyz jde proti Druidovy ressne spell bonus.(viz víše)
-Trinket Hand of Justice zakazany !(Kdo ho ma smazat or banned)
Priest:
-Buglá bublina
Hunter:
-bugly pet(kdyz se serne nejde ovladat,stejný problém mají i an defffu...asi to bude slozitejsí )
Mage:
-Bugly arcane missiles( kdyz mate velke haste slozite si kohokoliv do 5-10s.)
Shaman:
-Bugle Wf(velke dmg)
-Gugle fistky(velke dmg)
-light shield(velke dmg)
-talent na heal
Druid:
-gugla forma(mega armor)
-Kdyz de proti warriorovy nebo rogunovy resne se mu spell bonus.(bonus healing + bonus danage)
-bugly mata socket defenze rat + chain heal (dava velke healy a v hroznem intervalu za sebou az 1k.Neporazitelny)
Rogun:
- Strasne protuji illidanky(velke dmg)
- Kdyz jde proti Druidovy ressne spell bonus.(viz víše)
-Trinket Hand of Justice zakazany !(Kdo ho ma smazat or banned)
Priest:
-Buglá bublina
Hunter:
-bugly pet(kdyz se serne nejde ovladat,stejný problém mají i an defffu...asi to bude slozitejsí )
Mage:
-Bugly arcane missiles( kdyz mate velke haste slozite si kohokoliv do 5-10s.)
Bugs
Bugov je tu vela bohuzial sa nedaju vsetky jednotlive opravit vsetko to robi tato revizia ktora ja sama o sebe jeden velky bug. Preco nedame new reviziu? Pretoze to moze priniest este viac bugu je treba dva krat merat a raz strihat. To znamena ak by sme chceli dat new reviziu bolo by nutne ju komplet oddtestovat aby to neprineslo serveru viac skody ako uzitku. Dalej treba pocitat s moznosti Wipe a ja vim ze pre server je dalsie wipe nepripustne. Takze mame tu nekolik duvodu proc nedavat new revku a proc je tu tolik bugu. Kazdpopadne ak poznate daku dobru revku bez bugu samozrejme 2.4.3 TBC najlespe emu TrinityCore tak nam to tu linkujte mne nerobi problem odtestovat revizie za to nic nedam. S pozdravom Gomiho prava ruka Sathe
edit//
Kus treba poupravit niektore bugy takze illidanky nedavaju velky dmg ale casto sa zapina set bonus z illi tzn. furt maju vela haste a kedze je tu haste (spell aj meele) bugnute celkove. Je to videt aj na arcane misiles na arcane missiles nema spell haste pusobit ( pac sa to bere ako jeden spell. dalej haste ma posobit na spell cast a pokud vim arcane missiles ako spell ma instant cast proste kliknes a hned funguje ale neviem co ma haste spolocne s intervalom strielania arcane missiles je to divny a nechapu to) a uz vubec nema haste na 600 fungovat (aby shaman castil za 0,4sec) Haste ma svoj limit presne tak ako ressilka bohuzial tu limit nema takze globalny problem je tu haste.
edit//
Kus treba poupravit niektore bugy takze illidanky nedavaju velky dmg ale casto sa zapina set bonus z illi tzn. furt maju vela haste a kedze je tu haste (spell aj meele) bugnute celkove. Je to videt aj na arcane misiles na arcane missiles nema spell haste pusobit ( pac sa to bere ako jeden spell. dalej haste ma posobit na spell cast a pokud vim arcane missiles ako spell ma instant cast proste kliknes a hned funguje ale neviem co ma haste spolocne s intervalom strielania arcane missiles je to divny a nechapu to) a uz vubec nema haste na 600 fungovat (aby shaman castil za 0,4sec) Haste ma svoj limit presne tak ako ressilka bohuzial tu limit nema takze globalny problem je tu haste.
sltajik- Poèet pøíspìvkù : 6
myana
velmi pekne povedane haste treba skrotit tu je haste prehnane u maga krory ma haste a na arcane striela ja v stune co som videl len tu
NuMb- Poèet pøíspìvkù : 8
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: