Derrick-GM in-game
4 posters
Strana 1 z 1
Derrick-GM in-game
Jméno:Lukáš
Přijmení:Vilém
Znalost jazyka: Čj,Aj,Nj
Věk:18
Znalosti:Trinity Core příkazů na 100%,,,WoW Světa na 100%+.
Osobnost:Pevné nervy,Sympatický,Spolehliví,Pracovitý,Slušný,Chytrý,Naslouchající,Komunikující
Proč chceš být GM?:Protože wow hraju 3 roky a už mě moc nebaví to hraní normální tak bych chtěl pomoct tomuhle serveru.
Co bysi pro server udělal?:Strašně bych mu pomohl např.itmy kdybi nějakej hráč chtěl poradit atd.prostě co by ste chtěli..
Už si někde byl GM?:Ano,na Mystiq serveru
Kolik Hodin se můžeš věnovat serveru?:5-10h [nejméně]
O mě:No tak jsem ulitlej kluk s Ostravy a prostě wow je nejlepší věnuju se mu už 3 roky A pořád mě to strašně baví... S Pozdravem:Derrick děkuji za přečtení tohodle topicu
Derrick- Poèet pøíspìvkù : 5
lol
"wow hraju 3 roky a už mě moc nebaví" a pak piseš wow hraju 3 roky a furt mě strašně baví XD
jundys1- Poèet pøíspìvkù : 2
hm
Tvoje prihlaska je dost chaba + to ze znas 100% svet wow 100% trinity core prikazy nikdo nemuze znat na 100% vsechno takze ume
Ne
Ne
maty11- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 9
Re: Derrick-GM in-game
Derrick napsal:
Jméno:Lukáš
Přijmení:Vilém
Znalost jazyka: Čj,Aj,Nj
Věk:18
Znalosti:Trinity Core příkazů na 95%,,,WoW Světa na 100%+,,,Commands 95%
Osobnost:Pevné nervy,Sympatický,Spolehliví,Pracovitý,Slušný,Chytrý,Naslouchající,Komunikující
Proč chceš být GM?:Protože tento server ma budoucnost..Sou tu fajn GM i hráči...
Co bysi pro server udělal?:Pomohl bych mu,hračum, Prostě ingame tresty za nadavanky hacky apod. .ban,.mute,.kick
Už si někde byl GM?:Ano,na MW
Kolik Hodin se můžeš věnovat serveru?:5-10h [nejméně]
O mě:No tak jsem ulitlej kluk s Ostravy a prostě wow je nejlepší a nepřestáva mě bavit věnuju se mu už 3 roky S Pozdravem:Derrick děkuji za přečtení tohodle topicu
Derrick- Poèet pøíspìvkù : 5
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: